Wie zijn wij

Yentl Reurekas – Chengadu

“Ik vind het geweldig om jonge kindjes plezier te laten beleven in bewegen. Wekelijks de kinderen zien groeien in hun zelfvertrouwen en ontwikkelingen is heel bijzonder!” 

Na mijn sportopleiding heb ik jaren ervaring opgedaan in een sportschool, waar mijn werk bestond uit het professioneel begeleiden van leden, het maken van sportschema’s, het geven van groepslessen en personal training.

In 2005 zijn Martijn en ik getrouwd. Wij wilden al snel een gezinnetje stichten en om die reden heb ik toen mijn baan opgezegd, zodat ik fulltime moeder kon zijn. We hebben twee hele lieve kinderen, een zoon Gino (geboren in 2007) en onze dochter Bailey (geboren in 2008). Graag wilde ik wekelijks een bijzonder en sportief moment met mijn kinderen beleven en ging op zoek naar peutergym in de omgeving t’ Gooi. Maar tot mijn grote verbazing vond ik helemaal niets en dat terwijl we overal lezen hoe belangrijk beweging voor peuters is! Aangezien ik om mij heen hoorde dat er wel degelijk vraag naar was besloot ik zelf de stoute schoenen aan te trekken en heb ik HappyGym in 2009 opgericht.

Waarom HappyGym

Juist zo jong al leren bewegen is geweldig voor de kleintjes. Niet alleen helpt het tegen overgewicht, een goede coördinatie en sociaal contact met leeftijdsgenootjes, ook is het ontzettend goed voor hun zelfvertrouwen.

Na ruime ervaring als gymjuf, kan ik zeggen dat ik dit werk ontzettend leuk vind, het is geweldig om jonge kindjes plezier te laten beleven in bewegen. Wekelijks de kinderen zien groeien in hun zelfvertrouwen en ontwikkelingen is heel bijzonder. Na zoveel jaar genieten van de gymlessen en werken als ondernemer, wil ik als eigenaresse van HappyGym anderen helpen bij het opleiden en coachen zodat zij hun eigen vestiging kunnen opstarten. Dit zodat ook anderen kunnen genieten van dit geweldige beroep!

Waarom BootCamp

Al jaren zie ik dat onderzoeken uitwijzen dat kinderen tot 14 jaar te weinig buiten zijn en ook blijkt dat veel kinderen (meer dan 20%!)  nog steeds niet aan de minimale beweegnorm van tenminste 60 minuten per dag komen. Omdat ik sinds de start van HappyGym ook personal training en bootcamp en circuittrainingen voor dames aanbied, wil ik ook de kinderen helpen welke deze trainingen zo goed kunnen gebruiken! Ieder kind kan deze trainingen goed gebruiken, ook naast zijn/haar huidige sporten.

De trainingen vergroten het uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, team playing, oplossings gericht denken, zelfvertrouwen en helpen daarnaast bij aan een betere concentratie en leerprestatie op school.

Tijdens de trainingen en spellen, worden de kids geprikkeld door de elementen van de natuur, van de wind door hun haar, de zon op hun bol, de regen op hun huid tot de vogeltjes die fluiten. Dit draagt bij aan 100% ontspanning!